Openlucht-Gezinsviering in Ulvenhout

Zondag 1 juli 09.30 uur, Grimhuijsenpark

Op de fundamenten van de oude schuurkerk in het Grimhuijsenpark in Ulvenhout zal aanstaande zondag 1 juli weer een openlucht-gezinsviering worden gehouden, met als thema: Gods meesterwerk!

Toen de mensen ver weg waren, op grote afstand van hun aloude thuis, deden ze ineens een grote ontdekking: Wat is de natuur toch eigenlijk prachtig! Eigenlijk hadden ze het nooit zo goed gezien! Maar nu ze door niets werden afgeleid –zelfs geen mobiele telefoon-, gingen hun ogen pas echt open! Nu ze helemaal alleen waren, zagen ze opeens de schoonheid van de natuur: een goddelijk meesterwerk!!

Op zondag 1 juli om 9.30 uur laten we ons raken door de schepping ‘gewoon dichtbij huis’, in een openluchtviering in de Grimhuijsenpark, achter de kerk van Ulvenhout, met medewerking van Kinderkoor Doremi.

Jong en oud: je bent welkom. Neem zeker ook je sleutels mee, want we vragen God om die te zegenen zodat we veilig op weg kunnen gaan, maar ook op elk moment weer veilig thuis kunnen komen.

Graag tot zondag! Werkgroep Gezinsvieringen Bavel/Ulvenhout

Post Scriptum 1-juli 2018.

De viering was weer erg mooi. Zie hieronder een impressie.