Impressie gezamenlijke Palmpasen viering in Ulvenhout 25 maart 2018

Afgelopen zondag 25 maart vond er weer een gezinsviering plaats in de Laurentiuskerk van Ulvenhout. Het was een gezamenlijke viering voor alle kinderen uit Bavel en Ulvenhout, die geheel in het teken stond van Palmpasen. Het was een vrolijke viering met zo’n 50 kinderen, even zoveel versierde Palmpasenstokken, zang van kinderkoor Doremi en de muzikale klanken van Harmonie Constantia.

Ook dit mochten we weer Ezel Sila begroeten in met zijn baasje Bart Borghouts. Maar waarom is dat? Waarom komt er een ezel in onze kerk naar binnen? En waarom wordt deze toegejuicht met palmtakken? In de viering hoorden we wat dat alles met Jezus te maken had.

Harmonie Constantia

Na afloop van de viering marcheerde Harmonie Constantia de kerk binnen. Onder hun muzikale klanken werden de palmpasenstokken traditiegetrouw weggebracht naar verzorgingshuis De Donk. De bewoners waardeerden het weer enorm om van de kinderen en communicanten deze bijzondere paasgroet te ontvangen.

Werkgroep Gezinsvieringen Ulvenhout/Bavel