Herdertjesviering in Ulvenhout op kerstavond

24 december om 18.30 uur in kerk Ulvenhout

Het belooft weer een geweldige viering voor kinderen te worden op kerstavond om half zeven ’s avonds in de kerk van Ulvenhout. Er is een mooi kerstspel ingestudeerd met enkele spectaculaire effecten, Kinderkerstkoor Doremi laat van zich horen en ‘Ulvenhout Leeft’ zorgt voor een sfeervolle lampionnen-optocht naar de Levende Kerstal bij de Pehoeve. Kortom een mooier begin van kerstmis kunt u zich niet wensen.

In de Herdertjesviering komt Dolores van het Jeugdjournaal op bezoek. Zij is op reportage in Ulvenhout en op zoek naar een belangrijk persoon … We zijn erg benieuwd wie zij uiteindelijk voor de camera krijgt! Het kerstspel wordt zoals gebruikelijk uitgebeeld door en voor kinderen: kinderen die hun Eerste Communie doen, de gebruikelijke (voor)lezers van de gezinsvieringen en enkele ‘levende’ kerststal bewoners van de Pekhoeve. Met hulp van ‘JG Sound & Vision’ komen deze kinderen extra in het voetlicht te staan!

Ook is in de afgelopen 3 weken een geweldig kinderkerstkoor ‘Doremi’ gevormd onder leiding van dirigente Ilse Jordan. Hun gouden keeltjes zullen de kerkgangers zeker beroeren.

Neem ook allemaal je lampion mee, want na de viering zullen we met zijn allen achter Maria, Jozef en het kindje Jezus en de herders in één grote optocht vertrekken richting de Pekhoeve. We zullen daar het kindje Jezus in de kribbe leggen. Onder het genot van een hapje en een drankje kunnen we daar elkaar een waarlijk ‘Zalig Kerstmis’ wensen!

Werkgroep Gezinsvieringen Ulvenhout