Pelgrimstocht Chrismamis Roosendaal

Pelgrimstocht naar de Sint Josephkerk

Een wandeling van Oudenbosch naar Roosendaal

In de Goede Week is er jaarlijks op woensdag een speciale bisdomviering. In deze viering halen parochies de drie heilige oliën (Chrisma) op.

Net als andere jaren willen we hier te voet naar toe te gaan. Ook u kunt meedoen! Het is een bezinnende tocht, mooi om mee te maken. Dit jaar gaan we op 21 maart naar de Sint Josephkerk in Roosendaal. Hier is ‘s avonds om 19.00 uur de Chrismaviering.

De wandeling is ongeveer 15 km. Tijdens deze wandeling zijn er twee rust/gebedsmomenten en een korte stiltewandeling. Voor eten en drinken onderweg moet u zelf zorgen. We arriveren op tijd in Roosendaal voor een kop soep en een broodje.

Opgave voor 14 maart via info@parochieheiligegeest.nl o.v.v. naam, e-mailadres en telefoonnummer. Voorafgaand aan de wandeling krijgt u de benodigde informatie toegestuurd.