Informatie over de Tienerkerk

De parochie vindt het belangrijk dat tieners en jongeren na hun Vormsel bij de kerk betrokken blijven. Daarom worden voor tieners vanaf 10 jaar speciale vieringen en andere activiteiten georganiseerd, die zijn toegesneden op hun belevingswereld.

Voor een overzicht ga naar vieringen voor kinderen in de Parochie van de Heilige Familie

Navormselactiviteiten
Behalve de vieringen zijn er nog andere activiteiten, want het is voor jongeren belangrijk om de Geest van God levend te houden. We willen elkaar kunnen ‘updaten’. Daarom gaan we, net als het afgelopen jaar, een klooster bezoeken om daar over ons geloof te praten. En we gaan samen koken en eten met een gast aan tafel. Ook dan praten we met elkaar over het geloof, maar ook over twijfels. Het is echter niet alleen maar serieus, want we willen het samen natuurlijk ook gewoon gezellig en leuk hebben!

Komend seizoen willen we graag meer themagerichte vieringen en andere activiteiten voor en door tieners en jongeren ontwikkelen. Wie zin heeft om mee te denken en te doen, zowel jong(ere) als oud(ere), kan contact opnemen met Peter Derks.