Informatie over de Peuterkerk

Veel ouders willen hun kinderen iets meegeven over God, Jezus en Maria, en over de Bijbel. Korte vieringen voor peuters in de leeftijd van 0-5 jaar zijn dan ideale momenten om op speelse wijze daarmee kennis te maken en vertrouwd te raken met het samenkomen in de kerk.

Speciaal voor peuters wordt 7 keer per jaar een viering gehouden op zondagochtend om 11.30 uur in de Mariakerk. Deze vieringen duren ongeveer een half uur. Peuters en hun ouders luisteren naar een verhaal uit de Bijbel, bidden een gebedje en zingen samen liedjes. De peuters hoeven niet de hele tijd stil te zitten, maar mogen meedoen en meevieren. Op deze manier willen we ze laten kennismaken met Jezus, die een vriend voor alle kinderen wil zijn.

We horen een verhaal uit de bijbel, zullen liedjes zingen over Jezus en samen een gebedje bidden.

De volgende peuterkerk viering voor een overzicht ga naar vieringen voor kinderen in de Jeruzalem