Parochiecentrum

Het parochiecentrum is gevestigd op het adres Graaf Hendrik III-plein 28 te Breda. In het centrum hebben de pastorale beroepskrachten hun werk-kamers en is tevens het centrale secretariaat van de parochie ondergebracht. Daarnaast zijn er enkele vergaderruimtes.

Het centrale secretariaat voert taken uit voor de gehele parochie, zoals de registratie van parochianen. U kunt er terecht voor algemene informatie over de parochie en activiteiten die er plaatsvinden. Ook indien u contact wilt opnemen met leden van het pastoraal team, het parochie-bestuur, de parochievergadering, stuurgroepen en werkgroepen kan het secretariaat u nader informeren.

Parochiecentrum / centraal secretariaat
Graaf Hendrik III-plein 28 - 4819 CL  Breda
telefoonnummer: 076 533 54 30
Het secretariaat is van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 uur en 12.00 uur bereikbaar.

Ter ondersteuning van de activiteiten in de verschillende parochiekernen beschikt iedere kern ook over een eigen secretariaat.

Zie voor adresgegevens de rubriek Contact.